Първото зимно новолуние и последно за старата година (23 декември в

...
Първото зимно новолуние и последно за старата година (23 декември в
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог

Първото зимно новолуние и последно за остарялата година (23 декември в 12:18ч) се пада ден преди Бъдни вечер. По своята символика и сила Новолунието в Козирог работи сходно на Бъдни вечер – разрешава ни да посеем семето на това, което бихме желали да поникне с пролетта от нашата витална почва.

Когато Луната е сред слънцето и земята, тя е невидима за нас. Това е съвършен ден за занемаряване на старите привички и започване на нови проекти. Не можете да имате солидна основа, в нито една активност, в случай че подхождате към всичко незадълбочено и даже незряло.

Козирогът е обвързван с слагането на ред в нещата. Той е влиятелен и ви оказва помощ да възвърнете силата си. Козирогът се ръководи от Сатурн - тази планета, която дава отговор за вътрешния престиж. Помага ви да придобиете изясненост по отношение на това къде се намирате и какви са идващите ви стъпки, които би трябвало да предприемете, с цел да можете да постигнете прогрес към задачите си. 

Козирогът е твърдоглав в предприемането на на практика стъпки, нужни за нанагорнище на най-високия връх. Подкрепя ви в преодоляването на себе си и ви оказва помощ да изградите това, което е най-ценно за вас. Получавате ентусиазъм за решение на доста проблеми, които не сте могли да решите в предишното. Може да се възползвате от помощта на хората към вас, можете да се свържете с нови хора, които да ви оказват помощ и да се развивате от професионална позиция.

Гледайте на всичко от логическа позиция, а не от ирационални страсти. Разбира се, по-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, само че в случай че чувствате, че нещо или някой ви спъва и провокира, изключително в фамилията, вижте какво се крие по-дълбоко зад обстановката, която е неизлекувана във вас. Има опция да бъдете по-добри, да извършите своето парченце Земя по-красиво. Бъдете благи, правете значими жестове, правете похвали на хората, които обичате и харесвате.

Новолунието бележи началото на нов цикъл и се свързва с иницииране на дейности и планове, както и слагане на разнообразни планове. Новолунието в Козирог е доста подобаващ миг да обмислим областите в живота си, в които желаеме да изградим нещо устойчиво и трайно и да стартираме да подхващаме дейности в тази посока. Намерения, стремежи, средносрочни и дълготрайни проекти.

Можете да напишете своя проект за деяние за близкото бъдеще, своите стремежи или фантазии за осъществяване на бял лист. После го прибирате до идващото новолуние, когато ще напишете новите си стремежи. Запалете бяла свещ. Бялата свещ, горяща през целия ден в къщата, също е детайл, който притегля светлината и силата на прероденото Слънце към целия дом и нейните жители. Струва си да опитате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР